Menu

Disclaimer

Onze digitale vacaturebank is openbaar en voor iedereen toegankelijk. De Vrijwilligerscentrale Venlo gaat uit van een correct gebruik van deze site door potentiële vrijwilligers en door organisaties die hun vacatures plaatsen. Vrijwilligerscentrale Venlo stelt alles in het werk om zo secuur mogelijk te zijn in het aanbieden van vraag en aanbod, maar kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de tot stand gebrachte samenwerking. Als hierover klachten zijn kun je die aan ons mailen via info@vrijwilligerscentralevenlo.nl. 

De Vrijwilligerscentrale Venlo probeert alle informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar foutjes kunnen voorkomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve informatie. Lees je iets dat niet klopt? Stuur dan een mailtje naar ons. 

Copyright

Teksten, afbeeldingen en lay-out en andere items van deze website vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Het overnemen, kopieren en wijzigen van deze gegevens zonder toestemming van de Vrijwilligerscentrale Venlo is verboden.