Menu

VAC Wonen Venlo

De Stichting Voorlichting en Advies Commissie Wonen (VAC Wonen Venlo) is een woonconsumenten organisatie, die woningen en woonomgeving beoordeelt op gebruikskwaliteit, te weten o.a. doelmatigheid, toegankelijkheid en (sociale) veiligheid. VAC Wonen Venlo is een gemeentelijke adviescommissie van Venlo en Beesel.

Belangrijkste taak is het adviseren (vanaf tekening) van nieuw te bouwen of te renoveren woningen, die gebouwd worden door woningcorporaties en/of projectontwikkelaars.

Belangstelling voor wonen, en hierover willen nadenken en meepraten, is een vereiste voor dit werk. Maar je mag er ook plezier in hebben, of dit vrijwilligerswerk combineren met�je studie of baan. Voor de benodigde vaardigheden (zoals tekening-lezen, technische aspecten en beoordelen van plannen) kun je op onze kosten cursussen volgen. Je kunt eerst een half jaar meedraaien en kijken of het iets voor je is, en dan besluiten of je verder wilt gaan.

Vacatures

VAC Wonen zoekt een secretaris m/v

Organisatie: VAC Wonen Venlo Bestuur en Organisatie Volwassenen Blerick

Als secretaris verricht je alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden met uitzondering van notuleren. Je maakt deel uit van het Dagelijks Bestuur en hebt affiniteit met bouwen en wonen. Je dient over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid te beschi...

Contactgegevens

VAC Wonen Venlo

Oude Turfstraat 61
5916 NW Venlo
vacpuntwonen.nl/venlo