Menu

Cursusaanbod & agenda

Bekijk hier het huidige aanbod van cursussen, trainingen en workshops. Hier kun je je ook opgeven voor een cursus.

Lijkt het je leuk om een lezing te houden als ervaringsdeskundige? Heeft u behoefte aan een specifieke training? Hebt u goede ideeen? Laat het ons weten!

Activiteitenaanbod 2019

  • Gratis HACCP Training

    06 november - Dit jaar organiseert Resto vanHarte Venlo in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale opnieuw een trainingsaanbod voor vrijwilligers die actief zijn in Huizen van de wijk, een Open Inloop en andere locaties met een eetpunt of horeca-activiteit.

  • Gratis workshop Budgetkoken

    15 november - Er wordt vaak gezegd dat het lastig is gezond te koken met een klein budget. Dit is echter niet het geval; er zijn talloze manieren om een heerlijke, gebalanceerde en gezonde maaltijd op tafel te zetten zonder hieraan veel te besteden. Vind je dit interessant? Werk je met mensen die hier ondersteuning in kunnen gebruiken? Dan is deze workshop voor jou!

  • Infoavond over het besturen van vrijwilligersorganisaties

    20 november - Komt u, als bestuurslid van een stichting of vereniging, vragen tegen waar u niet meteen een antwoord op heeft, zoekt u tips om zaken nog handiger te organiseren of wilt u gewoon even sparren? Hebt u ambities om in een vrijwillig bestuur zitting te nemen of bent u nieuwsgierig wat dit inhoudt? Dan is deze avond voor u!