Menu

Cursussen, trainingen en workshops

Voor vrijwilligers

Via de Vrijwilligerscentrale Venlo kun je als vrijwilliger diverse workshops en trainingen volgen. Deze trainingen worden aangeboden door de Vrijwilligerscentrale Venlo of door (vrijwilligers)organisaties. De trainingen zijn bedoeld voor deskundigheidsbevordering en zijn een leuke manier om te leren en andere vrijwilligers te ontmoeten. Ook organiseren we meer informele workshops om jou als vrijwilliger te bedanken voor je inzet. 

Voor organisaties

Wordt er bij uw organisatie een workshop of cursus georganiseerd en zijn er nog plekken beschikbaar? Als (vrijwilligers)organisatie kunt u uw trainingen of workshops via onze website ook aanbieden en openstellen voor vrijwilligers van andere organisaties. Zo kunnen andere vrijwilligers in de gemeente Venlo ook profiteren van het aanbod deskundigheidsbevordering dat al bestaat. 

Neem contact met ons op voor meer informatie en het plaatsen van uw trainingsaanbod op onze website.

 

Voor trainers, experts en ervaringsdeskundigen

Heeft u interesse om een training, workshop, cursus of lezing te verzorgen voor vrijwilligers in de gemeente Venlo? Wij zijn benieuwd naar uw aanbod! Neem gerust contact op met de Vrijwilligerscentrale Venlo via info@vrijwilligerscentralevenlo.nl. 

Kijk hier voor het actuele aanbod aan trainingen, cursussen en workshops.