Menu

Dagbehandeling Populier 'jonge mensen met dementie'

Voor de Dagbehandeling de Populier zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die handig is met hout, bijvoorbeeld een timmerman of iemand met vergelijkbare kennis, die het leuk vindt om dit samen met bezoekers te doen. Op dinsdag van 9.30u tot 12.00u vindt de houtbewerking plaats.

Werktijden

  • Dinsdag ochtend

Wat verwachten wij van jou

• Gezamenlijke koffie/thee drinken,
• Zagen van hout (met machines),
• Samen met bezoekers hout bewerken.
* een pre is kennis van machines die gebruikt worden bij houtbewerking

Wat kun je van ons verwachten

Voor wat hoort wat! Als vrijwilliger krijg je bij ons de mogelijkheid in een aangename werkomgeving zinvol werk te doen. Behalve levenservaring doe je vooral ook werkervaring op. En je verwerft deskundigheid, die wellicht later nog van pas komt.

Vrijwilligers zijn geen betaalde werknemers. Wel krijg je van ons een vrijwilligersovereenkomst met daarin de wederzijdse rechten en plichten. Zo heb je onder meer recht op een reiskostenvergoeding en een goede ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Je ontvangt een voordeelpas van De Zorggroep, waarmee je korting krijgt bij een aantal grote winkels en bedrijven in de regio. Voor vrijwilligers in de thuissituatie van een cliënt bieden wij scholing die bij sommige werkvelden (bijvoorbeeld dementie en vrijwillige palliatieve terminale zorg) een verplicht karakter heeft. Door deze scholing krijgen vrijwilligers ook de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Reageer op deze vacature

Reageer op deze vacature

Gebruik onderstaand formulier om uw reactie op deze vacature achter te laten.

Wijk

Reageer op deze vacature

Werkadres

De Zorggroep
Auxiliatrixweg 35
5915PN Venlo
www.dezorggroep.nl

Bekijk de andere vacatures van: De Zorggroep